I väntan på...

Det är en väldigt härlig morgon. Jag har fått min omelett och ska åka iväg till orkestern, min fina lilla bil startar inte. Och jag måste ha med den eftersom den ska besiktas. Då skriver Elin att orkestern är inställd. (Jörgen, du missade mig.) Men ur allt ont kommer något gott.
Vilken tur att bilen inte startade för då hade jag ju suttit där och väntat på besiktningen 9.10. Och vilken tur att bilen skulle besiktas idag, om inte hade jag nämligen åkt med mamma in och då hade jag behövt sitta på jobbet i två timmar. Så jag anser att jag haft tur idag :)
Papsen och jag kunde i lugn och ro startkoppla våra bilar innan han åkte till jobbet och nu sitter jag och lyssnar på kaffebryggarens puttrande och känner den ljuva doften och väntar på min besiktning,
Men nu tror jag minsann att jag måste ut och köra lite, bilen står nämligen på tomgång...

Tiden springer

Jag har ont i magen än, vilket är skitjobbigt eftersom jag inte kan träna. Nu har jag haft ont sen igår eftermiddag och börjar lessna...
Det var världens lugnaste dag på jobbet, men både Marie, Ida och Helge kom och hälsade på mig. Mycket snällt! :)
På torsdag ska vi ha annons, så egentligen har vi massa att göra.. affären ska vara full av erbjudanden, vem tackar nej till det? ;)

Förresten har jag glömt av att skriva att jag hade bakdag i lördags innan jag åkte till Borås och firade Josse med laserdome och bowling. Jag är rätt nöjd faktiskt!

Födelsedagar

Nu när jag ändå har kopplat in kameran så tänkte jag lägga upp lite bilder,

Frasse fyller 20 :)


Josse fyller 22



Marcus i snön :)


Och sist en gammal fika med Ida!



Fredagsnöje

Efter jobbet kom Maria hem från Växjö och mötte upp mig i stan för att luncha med mig på torgstallet. Vi blev sittandes där till nästan halv fem, mycket trevligt. Vi hann nog med att prata om allt som vi kom på, haha :)
Jag var så taggad för crosstrainern när jag kom hem att jag ställde timern på 75 minuter. Väldigt roligt att strömmen gick efter 5, dessutom fyra gånger, och var borta drygt en timme. Efter det hade jag tappat motivationen men i ren ilska trampade jag iallafall 40 minuter,så halvt nöjd kan man väl säga att jag är iaf.

Imorgon väntar det kalas för Josse. Redan 14.45 samlas vi för att spela laserdome, därefter bowling, mat och förfestande innan utgång.

Kul Ida, att du anmält dig till HP, hoppas vi får skriva på samma ställe!

Catrine da Costas öde.

1984 hittades Catrine da Costas styckade kroppsdelar i plastpåsar i Solna. 1988 åtalades Allmänläkaren och Obducenten för brottem och i rättegången fälldes de men den fick tas om och då friades de istället. Dock ansåg rätten att de var skyldiga till styckningen men då det brottet var preskriberat gick det fria.

Båda två fick sina läkarleg. indragna och efter all uppståndelse i media ansåg de själva att deras liv var förstörda för all framtid. De har nu krävt ett skadestånd på 40 miljoner av staten, en rättegång som påbörjades i december. Idag faller domen. Intressant.

Bokrea

Snart är det dags, 25e februari smäller det. Då går startskottet för bokrean. Och nu är jag i full fart med att förhandsboka diverse böcker.
Kriminal-böcker finns det gott om, Thomas Quick, Malexandermoden, Infiltratören och massa notböcker. Roligt roligt!

Nu är det våryra på Modegaraget! Och mer lär det bli...
Håll till godo!

Snabba Cash

I söndags var vi och såg Snabba Cash. Jag är lite ledsen över att jag inte kunnat läsa boken, men nu har Marie lovat mig att jag ska få låna den. Dessutom börjar ju snart bokrean, då kanske jag kan göra lite fynd tänkte jag. Den verkar dock inte finnas som inbunden längre, vilket gör mig lite besviken eftersom jag har Aldrig fucka upp som inbunden.
Filmen var i alla fall ruskigt bra, även om jag inte hade varit lika dumdristig och naiv som JW, haha!
Mycket sevärd.



En liten flashback flimrade förbi, jag vill minnas att Joel Kinnaman spelade huvudrollen i Brott och Straff på Backateatern när vi var där i 3an. :)

Åh, på tal om alla hjärtans dag så fick jag Camilla läckbergs sjunde bok Fyrvaktaren och en jättefin scarf av Helge. <3 Han är bra :) Han fick massa choklad av mig, det tyckte han om. Jag hade köpt varsin skiva till mina päron. Så nu spelas The Playtones och Torgny Melins på högsta nivå, det gillar vi!
Ida,du måste fortfarande få din present!

Fartfylld helg

Idag efter jobbet åkte jag och Helge till Borås och jag köpte massa Alla hjärtans dag-presenter. Det är så roligt att ge bort saker!
Jag hittade även ett par chinos för 50 kr, somrig färg. Ljus röd ungefär. Mitt hjärta tycker mycket om chinos. Ida, det fanns massor, åk dit. Jag kan följa med igen! ;) (Mitt shoppingstopp fick ge vika ett litet tag.)
Vi mötte även Oscar och Viktoria och gick tillsammans för att köpa present åt Frasse, han fyller ju 20 idag =)
Nu är jag alldeles för trött.

Imorgon börjar dagen med Occapella, sen lunch med Helges syster och man, vidare till Frasse på kalas och på natten hämta päron. Söndagen fortsätter med besök hos mormor och förhoppningsvis Snabba Cash :) Det kommer vara fullt upp.

Och min beställning från Cdon kom igår också, fyra filmer (varav den Beck, I stormens öga), två skivor och fyra böcker. I like! Så det blir lite Beckmys i helgen också. Just det, min synonymordbok kom idag, hurra!

Sjöjungfrun

Nu har jag läst ut Camilla Läckbergs femte bok. Den var nog den bästa. Jag förstår inte var hon får sin fantasi ifrån, det verkar aldrig ta slut i hennes hjärnverksamhet. Och tur är väl det.


Nu väntar jag med spänning på att kunna införskaffa fortsättningen, Fyrvaktaren.

Årets vurpa

Herregud, vi är bara i början av februari och jag har redan gjort Årets vurpa 2010. Hur ska detta sluta?
Detta var nämligen nästan i klass med när jag trampade på krattan efter idrotten i 9an med resultatet att den flög upp och gav mig ett blåmärke i pannan. Det var kul det va, Ida?:p

Jag hade parkerat bilen bakom synsam och skulle gå till jobbet. På väg från parkeringen ser jag att två polisbilar har parkerat och sex stycken uniformerade konstaplar stiger ur. (Jag kostade på mig ett litet leende när jag såg att det var en kvinna som körde ena bilen;))... Jag gick i mina tankar och funderade över vad som skulle hända om jag halkade och la mig på alla fyra mitt framför polisen, skulle de hjälpa till eller inte?
Längre än så kom jag inte i mina tankar förrän, vips, en isfläck uppenbarade sig och jag helt sonika sätter mig på rumpan. Skynda, skynda, måste hinna upp innan poliserna, som går litelängre bak, hinner fram. Lättare sagt än gjort, mitt försök att ställa mig upp resulterade i att jag halkar IGEN. Och denna gången inte bara sätter mig på rumpan, utan jag lägger mig raklång som en stor jävla säl.
Om polisen sa något? Vad skulle du själv gjort om du såg Bambi på hal is, livs levande? Mycket riktigt, en av dem hann fram och fråga hur det gick. Med mössan på sniskan svarade jag, "jodå, det är ingen fara. Det var lite halt tror jag minsann."
Vilket bekräftades av att poliskvinnan halkade lite lätt. Så... Det är inte bara gamla människor som har svårt att gå på vintern..

Klädfri månad

Kanske inte så dramatiskt som rubriken antyder, men hur som helst. Tanken var, är att jag inte ska handla kläder på hela februari. Det har gått bra, ganska bra iallafall. Jag har begränsat mig till att inte köpa kläder till ordinariepris, men efetrsom inte reorna har lagt sig än måste man ju liksom passa på. Så förlåt mig att jag syndar emellanåt.  hoho!

Nu har jag kommit hem efter att ha varit och lyssnat på Helge när han sjöng på gudstjänst i Brunnsnäs. :) Han är bra, min lille kille.

Just det...

Vi åkte ju in för att titta på lite skorea också. Tro det eller ej, men jag gick därifrån med ett par Goretex vandringskängor, för jag och Ida har bestämt oss för att vi ska ut och vandra.. Iallafall planera att vi ska ut och vandra ;)
Jag övervägde också att köpa Robbie Williams nya skiva, Radio killed the Video star, vilket jag inte gjorde då. Men så åkte jag dit i måndags ;) Efter att ha mött min kära kusin och hennes Niklas på Landvetter, hemma igen efter ett år i Australien. Tiden går sjukt fort. Det känns verkligen inte som ett år. Vi pratade massor på vägen hem och allt var som vanligt. Åh, så roligt! Det är nästan så att jag vill åka iväg någonstans bara för att kunna bli välkomnad hem efter ett år, av massa människor som väntar på mig, haha!


Äntligen

Äntligen har jag och Ida sett Luftslottet som sprängdes, som vi väntat och väntat men det har aldrig funnits plats för oss. Och när vi väl var där i helgen insåg vi varför. Den går ju i salong 6, salongen som jag inte ens visste existerade och som rymmer ynka 58 personer. Inte konstigt att det ter sig som om alla vill gå på bio när vi vill!
Den 3e mars släpps den på film och därefter blir det Millenium-maraton för hela slanten. Hurra!
Synd bara att allt som står i böckerna inte framkommer på filmerna. Annars finns det ju inget att klaga på!
Nu vill jag ha mat, hej!

RSS 2.0