sängdags.

Anledningen till att jag tillåter mig att vara uppe såhär sent är dels för att jag har massa texter att skriva ut, dels för att jag tänker ta sovmorgon och åka med en sen buss, 06.15, med risk för att komma tio minuter försent.
Men kan andra komma lite pö om pö, som Brigitta skulle sagt, så tycker jag att jag också kan få göra det.
Igår hade jag tänkt att lägga upp en låt vet jag, för att den passade så himla bra till precis allting för tillfället.
Kruxet är bara att jag inte kommer ihåg vilken låt det var. Hm, får nog börja bearbeta mig själv och min mp3 imorgonbitti.

Imorn får jag träffa min kärlek igen <3.
Jag är för övrigt ledig fram tills onsdag efter morgondagens föreläsning. Härligt!

God natt!

Kompendietexter och bra musik.

Jag tänkte att eftersom jag ändå sitter och väntar på alla 100 sidor som ska skrivas ut, i form av komendietexter, kan jag lika gärna uppdatera lite blogg, som idag ägnas åt musik.
Kvällen lär bara gå åt till att läsa..läsa.. och läsa.. Det är hur mycket som helst. Jaja, det blir nog bra.

På hemvägen iag lyssnade jag pånågra åtar som jag nästan glömt av fanns.
The Enemy - Aggro



Laleh - Hide away



Denna har jag inte glömt men den är ändå värd att spridas.
R.E.M & Coldplay - In the sun


Kursintroduktion

Jag har ingen aning om hur många elever vi egentligen är i kriminologin men jag anar att det är närmare 70 stycken. Det är lite skillnad mot Es3s storlek på 16 :) Men det är väldigt, väldigt skönt att det är så många, då är man anonym och behöver inte lära känna så många på samma sätt. Jag har nämligen ingen ork eller tid för att ha fler nära vänner. Jag vill ju kunna ta hand om de jag har.
Imorn är det första seminariet. Det ska bli spännande. Jag är i en grupp med fyra tjejer. Undra bara hur man ska komma överens om när, hur och var man ska träffas för att göra uppgifterna som ska vara gjorda. Men men.. det är ett senare problem.

Just nu är jag inte så sugen på att plugga, även om det verkar sjukt intressant och lärorikt. Det är bara så mycket att läsa. Det är jag inte tid med nu, jag är trött, haha. Men det kommer väl ordna sig, tror jag. Får se till att ordna det.
Men en sak är säker, jag kommer att vara ganska trött på att åka buss efter denna terminen. Det tar ju för fasen lika lång tid att pendla som lektionen är lång.

Nu ska jag sova. Tack och hej.

RSS 2.0