minusgrader, ishalka, sol och överraskning.

Nu har jag precis gjort en beställning från cdon, på årets bokrea. Två notböcker och en present till lillpysen blev det. :)
Veckan har varit ganska enformig. Musikalrep, musikalrep och musikalrep. Det är iofs väldigt skojigt, så jag ska inte klaga. Ikväll är det dags för premiär. Tänk att det är ett helt år sedan vi stod där. Suck, vad tiden går fort. Det fick jag ventilera med överraskningen jag fick igår, eller inte bara jag, men ja..

Och jag missar första programmet av Så ska det låta, tråkigt. Mycket tråkigt till och med, och det är inte enbart för att Brolle ska vara med :)
Jag upptäckte också, av en slump, vilket bra program Popcirkus är. Det ska jag nog börja följa, om jag hiner.

Nu ska jag ladda mp3n med lite fräsch musik, sen ska jag ut med stavarna!


handbromsparkering

Idag fick jag en lektion i handbromssladdar.. eller snarare, jag fick vara med om ett drag i handbromsen som skulle rotera 90 grader och genom det fixa en snygg parkering. Och tro det, eller ej, men parkeringen blev riktigt bra. Även om lille Frasse var tvungen att ta lite extra fart och göra om det en gång till.
Eftersom FrisseFrasse numera har körkort och jag inte åkt med honom fick han äran att köra min bil, som övrigt gick igenom besiktningen igår, när jag och han följde med Tim till piano Rydberg. Vi kom tillbaka helskinade, även om vi kanske fick hålla i oss lite hårdare någon gång ibland. När Frasse var i farten, fanns det inte så mycket vi kunde göra som passagerare.
Men...mycket ska man vara med om innan öronen faller av =)

VI hade vårt första rep med ensemblen idag, gick helt okej. Frågan är väl om det är helt okej, med tanke på att vi kanske bara fått typ hälften, haha. Jörgen är ju sig lik, som tur är. Det ska nog gå bra!



stay with me honey

Jag har verkligen, verkligen börjat tycka om denna låt. Mycket :)
 
Motorhomes sångare, går som soloartist under namnet, John Me - Love is my drug, acoustic.


Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough of had it
much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

sång och musik

Började dagen med orkesterrep, sen bar det av till Hökerum för att öva lite sång, som senare framfördes på våffelcaféet. Lagom trevligt :)
Jag är trött. Väldigt trött. Ska snart åka in till kärleken och ta det lugnt... för imorn är det orkesterrep igen... och så håller det på.

Jag läser för övrigt en bok som heter, Hej, mitt namn är Elton. Skriven av Martin Svensson (ni vet, du är så yeah-yeah-wow-wow-martin.). Den är över förväntan måste jag säga. Han är inte så pjåkig som författare heller, (ja, jag gillar hans låtar.. eller gillar och gillar... de är lite halvroliga.)

Hejsvejs.

Alla hjärtans dag...

...är förbi och för första gången i mitt liv var det inte en "bojkotta-alla-hjärtans-dag"-dag, utan faktiskt en riktigt mysig dag =) Ja fick en jättestor och fin ros av älsklingen. Vi bakade drömrulltårta, som kanske inte blev världens bästa, men med tanke på att vi inte har gjort någon innan var den helt klart godkänd :) Vi gick en lång och skön promenad (som slutade med öroninflammation, haha) och avslutade kvällen med melodifestival och Beck. Toppendag med andra ord!

Idag gick jag upp alldeles för tidigt, tog bilen till Rångedala övade med cissi och jörgen och åkte sen till Gudstjänst i Äspered för att kvittra lite ;) Det var skoj och det är väldigt skojsigt att få träffa cissi lite oftare, dessutom under väldigt trevliga förhållanden.

Nu väntar intensivveckor, säger jag som gammal estetelev. Jag menar egentligen att det väntar massa orkesterrep varenda dag, men jag har aldrig varit med i musikalorkestern så det ska bli spännande.

Har precis börjat titta på denna, 3timmars, film. Verkar mycket bra! Å andra sidan tycker jag ju alla svenska deckare är bra, haha!

lustig talang

Tänk vad det finns för udda talanger egentligen ;)



äpplepaj.

Jag har varit riktigt hushållig idag och bakat en äppelpaj. :)
Annars händer är inte mycket, blir en skön hemmakväll med på spåret, let's dance och diverse annan underhållning.
Imorn är det Occapella-övning, lite träning och på kvällen ska tema fravik sammanstrålas hemma hos mig. Mycket trevligt. Ska nog försöka ta lite bilder, är inte vidare bra på det för tillfället, haha.
Imorgon är det första deltävlingen i melodifestivalen, göteborg. Heja Scotts!

Nu ska jag försöka träna lite.
 fredag - full fart mot helgen!

krimblogg

nu har jag gjort mitt första inlägg på min nystartade krimblogg. Kolla om du har lust =), som sagt är den mest för min egen skull men om någon annan finner det intressant är det bara trevligt, hoho!
constancem.blogg.se/krim
det kommer antagligen inte ske uppdatering lika ofta som här..(om man nu ska kalla det ofta :p)
nu ska jag laga mat till min bror och sen bege mig till orkestern...

Musikstund

Just nu gillar jag denna låt,
Paul van Dyk - Let go



Jag har förresten fått massa kort från balen på posten idag! :D

pepparkaksbak.

Ja, tro det eller ej. Idag har jag och min bror bakat pepparkakor, med ett blandat resultat. Det är väl aldrig försent för pepparkakor?
Igår hände mig något lustigt. MIn kära mondeo började krångla, mitt på motorvägen. Som den snälle far han är, begav sig pappa på senare kvällskvisten på jakt efter den förlorade dottern. Och sakta men säkert makade vi oss hem, med två bilar, förfrusna tår, kurrande magar och ett sting av ovisshet. Det är vid dessa tillfällen väldigt enkelt att avgöra vad man ska syssla med som vuxen, jag ska bli bilmekaniker, som min morbror, och där med basta. Jag förstår inte, saker ska ju bara fungera. Jag köper väl inte en bil för att den ska krångla? Jesus amadeus... som min älskade kusin skulle sagt.. kusinen som förövrigt lämnade denna del av världen igår och begav sig till något(värmerekord i Australien!) varmare breddgrader. Jag önskar henne all lycka och välgång ; )

Nu ska jag se en film tror jag, känner mig lite halvdassig efter dagens utmattande träningspass.


RSS 2.0