födelsedag!

18 idag. Som vi har väntat. Men tiden springer iväg!
Har precis kommit hem från borås, klarat uppskrivningen idag. Rätt bra present =) Ätnligen kunna lägga undan böckerna. Men det är inte lika härligt att det inte finns ngn uppkörning i uschle förrän sista veckan i oktober. Hade mer än gärna kunnat tänka mig att köra upp i örebro i helgen men har ju dessvärre inte gjort halkan än. Fan, nu kommer tiden rinna iväg ännu snabbare! :(
Släktkalas ikväll och därefter anjuta matchen mellan valencia - elfsborg på tv6.
Igår ringde de och sa att min kamera var på väg hem, snart här mao. =)



tack för mig, hej!

-7

Har haft körlektion idag, och nu är halkan, stadskörning och slutprov bokat. :) Känns ju faktiskt som man kmr ngnstans. Åh, aldrig gott det kommer att bli sen eller!?
Kom hem och körde lite fyrhjuling med bror, skoj!
Och fick den dystra nyheten att kameran inte kommer förrän troligtvis början av nästa vecka. Hoppas för allt i livet att början av veckan är måndag, måste ju ha den på den stora dagen ;)

nej, kanske ska gå och göra lite nytta.
Tja!

-9

Det var en soft dag igår :) Först Elfsborg - Kalmar, en match som fick hjärtat att hoppa högt ett antal ggr. 1 poäng är bättre än 0 iaf. Sen vidare på släktgrej och kika in Bernt å Lou's hus. Det var skoj att träffa alla igen, Josse plutten är fortf lika söt ;) Det slutade iaf med att Jonte följde med hit och vi kollade på full frys halva natten. Full frys tillsammans med kusse är bäst! Idag har vi bara hoppat studsmatta, heela dagen. Det är livet det!

Självklart avslutas kvällen med en BECK.

Ett återfall var..skulle kunna vara.. mkt nära. Vad skulle hända i så fall? Skulle aldrig palla det trycket igen, även om det var så längesen, saknar det lite. I detta fallet får mitt krav stiga åt sidan, det finns mkt annat här, hehe.

-12

Det är nära nu, härligt!
Men å andra sidan ganska deprimerande, dels för att skolan börjar 7 dagar senare, dels för att det därefter bara går utför. Man borde kunna stanna tiden, när ska man någonsin hinna njuta? Tänk om det på riktigt hade funnits en sån där klocka som pojken i barnprogrammen hade när man var liten, jag hade stannat hela tiden och mått som en gud! :)
Imorn är det film hos amanda, det var ett tag sen. Känns som att det är behövligt nu. Rensa tvättmaskinerna ;)

Är så less på att vara utan kamera, köpte den för att ha under sommaren, hur mkt hann jag använda den innan den åkte in på lagning? typ två veckor? åh, helt meningslöst.

Full frys hela veckan, det är kärlek. Edvin är kärlek :p


take care! 

RSS 2.0