Ännu ett äventyr avklarat

När jag ändå sitter här och väntar på att Frankrikebilderna ska laddas upp på facebook kan jag ju skriva ett litet inlägg som tidsfördriv.
Det har varit en grymt rolig vecka, som gått för fort. Antagligen på grund av att många timmar spenderats i bussen och endast fyra dagar tillbringades i Cepoy/Paris.
Vi har fått uppleva så otroligt mycket;
Efter cirka 20 timmar i buss, stannade vi för att gå upp i Eiffeltornet. Det var mer intressant att se det nerifrån än att se Paris uppifrån.
När vi anlände till Cepoy väntade Viktor på oss, det var mycket trevligt och han levde efter sitt äventyr! Puh!
Sen har vi fått se himla mycket av Paris, även om vi inte ens hann med en bråkdel... Sacre Ceour, Triumfbågen, Slottet i Versailles (Eller mest trädgården kanske), Montmartre, Moulin Rouge, Notre Dame (som tyvärr hade stängt när vi kom). En guidad båttur berättade och visade det mesta av sevärdheter i Paris.
Hur som helst, var det en oerhört trevlig och lyckad resa med gott sällskap, trevliga rumskamrater, X antal timmar i buss, pratstundder och massvis med upplevelser och erfarenheter. (kanske kan vi lägga till X antal baguetter på denna lista också :P)
Jag orkar inte berätta så mycket mer, och ni lär inte orka läsa så mycket mer... så vi säger väl som man brukar, Det som hände på resan, stannar på resan. Det blir enklast så :)

Under Parisvistelsen så var det exakt ett år sedan studenten och studenten.
Ikväll är det dags att se balen, det kommer kännas lite konstigt, haha. Och jag är så nostalgisk denna vecka : )

lite bilder från Agia Marina, Kreta



Psykosomatisk reaktion?!

När det vankas resor där packningen är A och O och måste förberedas in i minsta detalj, och när man dessutom inte vet hur vindarna blåser till 100 procent, säger min kropp nej!  Denna gång visar sig detta psykosomatiska symtom genom halsont, huvudvärk och en allmän dassighet.
Jag har inga som helst problem att packa inför solresor, korta visiter etc. Men körresor är ett ständigt problem. Vad blir det för väder? Vad ska vi göra? Hur ser omgivningen ut? Stad? By? Utekväll? Myskväll? Hinns träning med?
Suck.

Återkomsten

..är en väldigt bra film med Van Veteeren men annars syftade jag på min egen återkomst.
Jag borde väl berättade något om Kreta men jag väntar nog med det tills jag lägger upp bilderna, om jag lägger upp några.
Snart är det att börja igen, för det är Frankrikedags på måndag =) Men först väntar jobb med barntimmar, ungdomscafé och konfirmander och en tur till Liseberg ska hinnas med i morgon också! Vi hoppas på bra väder!

Igår var jag för övrigt ute och cyklade och efter att ha missbedömt avstånden en aning slutade min färd på cirka 3 mil, vad jag tycker är konstigt är dock att jag idag har ont i huvud, axlar, rygg och armar. Men jag har inte minsta tillstymmelse till värk i benen, mysko!
Men jag ska strax bege mig till gymmet en sväng och sen hämta lilleplutten som praoar idag. Jag blev lite nostalgisk och tänkte på när jag praoade en dag i 6an, på Landvetter. Det var väldigt kul! Nästan ett jobb jag kan tänka mig.

Nu ska jag vika tvätt och dricka kaffe.
Hej!

RSS 2.0