intensivt

Jag är trött. Jag var trött. Jag har varit trött. Jag kommer att vara trött. Jag kommer att bli trött. Ni hajar grejen?
Det tär att jobba sex dagar i veckan, men det är roligt även om det bitvis är rätt segt när kontanterna inte rullar emellanåt. Snart är det helg iallafall. Men innan dess väntar en torsdagskväll, förhoppningsvis nya skor, en uppfixad gammal mobiltelefonen och diverse andra impulsköp, haha =)

Jag har drabbats av läsmani, jag läser och läser. just nu Camilla Läckbergs debutroman Isprinsessan

Har ni vägarna förbi Uschlehamn, kan nu ju alltid kika in en sväng på Modegaraget. Det är alltid kul med lite besök.

God natt!

just det ja...

en beställning från Cdon hanns med också. I veckan väntar,
Camilla Läckbergs Tyskungen,
Mari Jungstedts I denna ljuva sommartid, (efter att ha läst följetången i Bt som hon är författare till har jag minst sagt fått mersmak)
Martin Stenmarck - Det är det pojkar gör när kärlek dör
David Urwitz - Undrar om det syns
Ingen beställning utan Persbrandt, därför avslutades den med boxen Oskyldigt dömd.

Svensk maffia.


Nu har jag nästan tagit mig igenom hela denna bok, som jag fick av älskling i februari. Den är grymt bra skriven och ämnet är så jäkla viktigt att boken borde vara obligatorisk i undervisningen på gymnasiet. Den är seg emellan åt, men säg, vilken bok är inte det?

Musikgudstjänsten gick väldigt bra, det var mycket folk och sångerna gick finfint. =)
När jag kom hem lagade jag lunch till imorgon, en smaskig kycklinggryta väntar!
Nu ska ja slappa lite, innan sängdags.
Hejs!

hissnande längtan

Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret och blicken fastnar på det enormt stora körsbärsträd som pryder vår trädgård. Det är fullt med godsaker, på en alltför hög höjd. suck. Jag har iofs en bra idé, men ingen annan verkar vara så på. Vi målar om ladugården och har en lift till det, så jag tänkte att man kanske kan ta liften till körsbärsträdet och plocka!
Förhandling pågår =)

Ikväll ska jag sjunga på musikgudstjänst, trevligt hoppas vi. Imorgon börjar jag jobba heltid, då kan jag styra och ställa som jag vill. I like!

Det finns inget som går upp emot promenader med nya gåstavar. Det är riktigt så man flyger fram på asfalten. Mina morgonpromenader börjar bli rutin, jag skulle sakna att inte ta en runda för att på hemvägen hämta tidningen, laga en god omelett och avnjuta den tillsammans med kaffe och följetången Dubbel tystnad i BT. Det är sommar det! Iallafall så mycket sommar jag kan få, eftersom jag jobbar fram tills någon gång i augusti minst. Sen får vi se vart vinden blåser.

Två bra låtar att lyssna på i regnrusket


Härlig sommarlåt


Vilka sommarkänslor. Helen Sjöholm kan hon!

oj...

tiden går lite fortare än jag beräknat. Det var ett tag sen jag skriv, vilket beror på tidsbrist, ingen ork, fullspäckad kalender osv.
Men iallafall. Sen sist har jag hunnit shoppa loss i Skåne, jobbat konstant på modegaraget och dessutom tillbringat en mycket, mycket trevlig helg i Örebro med trumpetvänner, där det spelades frisbee, gick stadsvandringar och helgens höjdpunkt: Badat i Gustavsvik =) Gott!

Jag ska försöka uppdatera lite mer hädanefter, just nu är jag lite arg för att vår router inte fungerar men det löser väl sig någon gång.

Igår gjorde jag en väldigt god maträtt som jag kan delge läsaren:
Kyckling i en sås gjord på 1 purjolök, 2 dl creme fraiche, 1 buljontärning, ½ dl vin samt 50 gram ädelost. Hur gott som helst. Varmt rekommenderad!..
på tal om det.. funderar jag kanske på att lägga upp lite gida recept, jag har ju börjat bli en riktig kokerska, haha!

jobbet väntar om ett par timmar...

RSS 2.0